Bröllopsdrömmar

Jag är i ett stadigt förhållande sedan flera år tillbaka och vi har talat löst om att gifta oss inom snar framtid, men än har ingen friat. Jag har drömt om det perfekta bröllopet sedan barnsben, även om drömmen har bytt skepnat hundratals gånger. Jag är ju väldigt intresserad av arkitektur och fäster ganska stor vikt vid den miljö som mitt framtida bröllop ska hållas i. Allt från slott till herrgårdar, vingårdar och lummiga skogspartier har passerat för min inre syn. Väldigt sällan är det en kyrka med i bilden, men det kan ju komma att ändras. Min kille vill gärna ha ett klassiskt kyrkobröllop... 

Gårdsbröllop

Jag inspirerades massor när min vän anordnade ett gårdsbröllop i Skåne i somras, som vi såklart var bjudna på. Det var oerhört romantiskt och stilfullt, på detta bröllop Skåne, ner i varenda liten detalj. Bröllopet hölls på en fantastisk vingård och stämningen var magisk. Jag skulle förstås aldrig vilja kopiera min väns bröllop rakt av, men jag fann en hel del inspiration där. Hon var dessutom sagolikt vacker - sådär som på film eller i en... ja, saga.

Slott

Själv är jag väldigt sugen på att ha bröllopsfesten i ett gammalt slott. Problemet där är att man måste förhålla sig till en massa regler så att slottet inte kommer till skada och det kan ju helt klart ha en negativ effekt på festen. Folk vågar kanske inte släppa loss som man hade kunnat önska. 

10 Nov 2017