Dags för storstädning?

Då det är dags för storstädning, vet ni vad jag gör då? Jo, jag ringer mitt städbolag! Så gör jag. Jag har fått tag i en bra städfirma som gör storstädning i Stockholm. Är det dyrt? Nej. Med RUT-avdragen blir det inte alls dyrt. Hemligheten är den att då man är många som äger huset (varför inte skriva huset på barnen också?), får alla dra av på RUT-avdragen och vips har man sänkt kostnaderna. Det är därför det är ekonomiskt att anlita städhjälp i Stockholm.

Ger energi till annat

Företaget som jag har anlitat heter Städenergi, och vilken energi de har! De kommer med en så trevlig attityd att det till och med smittar av sig på mig och barnen (och mannen med, antar jag). Det gör att jag får energi till annat, som är roligare. Som att åka ut och bada med barnen. Varje sommarmorgon tvingar jag med dem, eller snarare mutar med dem. Det är inte svårt och när de väl vant sig vid att starta sommarmorgnarna med ett bad, så gillar de faktiskt det. Vi bor så pass nära stranden att det går bra. Det är bara en promenad bort.

Inte bada efter maten en myt

Att man inte ska äta innan man badar är bara en myt, det vet du väl? Jo, så är det. Det är faktiskt ingen fara att bada precis efter att man ätit. Varifrån myten kommer vet jag inte, men jag antar att eftersom allt blod samlas i magsäcken så man äter, är man lite svag just efter det. Då kan det vara bra att ta det lugnt just efter en kraftig måltid. Men om man bara äter lite frukost, eller fika, spelar tidpunkten på det lilla målet ingen roll. Så ut och bada med er!

20 Jul 2017