Designade skåp till elever

Minns du ditt skåp i högstadiet, eller gymnasiet? Minns du hur det såg ut? Vilka minnen väcker det hos dig, när jag säger högstadiet och elevskåp? Tappade du någon gång din skåpnyckel? Själv fick jag springa till vaktmästaren titt som tätt eftersom jag alltid tappade bort min nyckel. En gång fick jag åka hem utan jacka då vaktmästaren hade gått hem för dagen. Vilken tur att de har lås med kombination numera, och inte nyckel som vi hade på mitt högstadium.

Designade skåp

Varför pratar jag om elevskåp? Därför att de har upptagit mesta delen av mina tankar den senaste tiden. Ända sedan jag fick i uppdrag att rita skåp till en uppdragsgivare. Dock inte det på bilden. Det klädskåp du ser är från Morework. Det jag har ritat kan jag inte publicera här. Klädskåp för skolor ska ju bara andas offentlighet och jämlikhet, inget särskilt men inbrottssäkert.

Morework för arbetsplatser

Morework.se har ett stort sortiment för olika sorts arbetsplatser. Både för kök, industri, bad och simhallar och konferenser. Men man kan beställa hem deras möbler och ha hemma också. Det är ju upp till var och en. De har även skolmöbler, vilket många skolor skulle behöva. Tänk att få gå i en riktig skola med fin inredning. Det är bara att drömma.

18 Aug 2017