En egen inredningsbutik

Jag har i många år funderat över var mitt designintresse skulle kunna bära mest frukt. Jag har nosat på en lång rad områden, allt från att bli klädesdesigner till konstnär till skulptör och smyckestillverkare. Allt verkar roligt. Att få skapa med mina egna händer är nog det som är roligast men efter hård självgranskning så har jag nog börjat inse att min skarpaste talang inte ligger där egentligen, utan i att skapa den ultimata touchen. Jag är som allra vassast på att sammanföra olika element till en slutgiltig look och då skulle jag ju till exempel kunna bli stylist - eller inredare.

Butik i stan och lagret i utkanten

Nu lockar tanken på att ha en egen butik för där känns det som att jag skulle kunna kombinera flera intresseområden och inredning är ju helt klart ett av dem, så en inredningsbutik lockar verkligen. Det lockar så mycket att jag redan har börjat utforska utbudet på såväl butiksklokaler som logistikager i Malmö och även om jag såklart vill ha min butik i stan så kanske lagret får ligge lite i utkanten. Det finns många billiga och rymliga lokaler i Fosie till exempel. 

Längtar till framtiden

Nu är jag ju bara på planeringsstadiet än, men det finns en möjlighet att denna dröm blir verklighet och att min karriär har sin start väldigt, väldigt snart. Det känns så oerhört roligt och jag längtar verkligen efter framtiden just nu!

Har du något gott råd att komma med så är jag all ears!

12 Aug 2017