Fantasirika stolar

Vad säger ni om de här stolarna? De är transparanta, om nu någon skulle missa det. De är bara några i en nätaffär som jag hittade på nätet. Vad sägs om att skaffa hem några av dem? De kittlar fantasin, men nej. Jag blev feg och beställde hem dessa i stället:

De kanske är tråkiga, med de passar bättre i vårt hem, även om de transparanta stolarna var roliga. Min dotter kanske vill ha sådana i sitt hem då hon växt upp, eller så vill hon inte det.

Inte lätt hitta rätt stolar

Att köpa stolar är inte det lättaste. Dels ska de passa in i den prisgrupp som de är tänkta, sedan ska de passa in i det övriga möblemanget och den stil rummet har, där de ska stå. Sedan ska de vara bekväma, särskilt om man som vi, har långa middagar. Det är mycket sittande hemma hos oss och då måste man anpassa sitt hem efter det. Stolar, soffor och mattor är viktiga inslag i vårt hem. Hur ser det ut i ditt?

Sommar innebär uteliv

Annars sitter vi mest ute på sommaren. Vi lever i vår trädgård och där har vi också rikligt med stolar, vilstolar, solstolar, små utesoffor och en hängmatta. Allt för vår slappa livsstil. Sommar är ju till för att slappa. Vi har till och med en utebio också för mörka kvällar. Då vill man inte gå in bara för att se en film. Det är mysigt med en utebio. Skaffa en du med!

19 Jul 2017