Hålla hemmet rent och snyggt

Ni vet, detta med att alltid hålla hemmet rent och snyggt, det är inte så enkelt. Eller ja, städar man lite varje dag så går det ofta lekande lätt. Men många av oss har inte orken eller energin på vardagarna när man kommer hem från jobbet. Det går dock att lösa genom att anlita en städfirma så klart, läs mer här. Det är fler och fler som inser fördelen med att få hemstädning via ett städföretag. Det underlättar ju en hel del att någon annan städar åt en. Annars är det ju så att man får ta lite varje dag, eller storstäda varje helg.

Plocka lite varje dag

Den som vill hålla ordning hemma gör rätt i att plocka lite varje dag. Det måste inte vara en massa tid du lägger. Det räcker med 15 minuter per dag samt leva efter att var sak på sin plats. Att alltid ställa eller lägga tillbaka prylar man tar fram där det ska vara. Lite som man lär barn på dagis ni vet, att det de tar fram, det ska ställas tillbaka när man är klar med det. 

Om man ser till att göra lite varje dag så blir det inte många timmars städning till helgen heller. Alternativt att man då anlitar hemstädning och slipper det helt och hållet. Med RUT avdrag numera är det inte heller så dyrt att anlita ett företag att städa hemmet åt dig.

23 Apr 2020