Inreda hus på Mallis

Jag som gillar inredning är överlycklig över att få ett nytt hus på fina Mallorca. Vi har haft turen att få ett bra pris på ett hus på ön med garanterad sol; allas vårt Mallis. Till vårt stöd har vi haft samma mäklare som hjälpte oss hitta det.

Ovanliga mäklare

Vi hittade en ganska ovanlig mäklare som också hjälpte oss med renoveringen. De hjälpte oss från starten, då vi första gången började leta efter ett hus på Mallorca. Vi hittade ett stort hus, men som var nästan fallfärdigt. Istället för att låta det förfalla ville vi göra det efter vårt tycke och smak, och mäklarna som hjälpte oss heter Lavin-Estates. De hjälpte oss hitta hantverkare, och för att få den standard på VVS och elektricitet som vi hade, och enligt EU-nivå. Att hitta rätta hantverkare var inte det lättaste. Vi känner ju inte till hur det fungerar i Spanien, eller på Mallis. Det kan vara väldigt olika när det kommer till rörmokare, till exempel.

Är så nöjda

De jobbade på effektivt och bra, tills vi var nöjda. Ibland var det lite svårt att kommunicera, då de inte kunde engelska, men då tog vi kontakt med mäklaren som såg till att de förstod hur vi ville ha det. Till sist blev så nöjda. Vi tycker själva att vi lyckades

8 Aug 2017