Inreda liten balkong

Är det så att du har en liten balkong och funderar på hur du på allra bäst sätt kan inreda den? Även en liten yta kan bli fin och vara en trevlig plats att sitta på. Fundera på vad det är som är ett måste på balkongen. Ofta vill man ju ha ett bra bord och minst två stolar. Då kan det vara bra med ett cafébord samt caféstolar. Det då dessa inte tar allt för stor plats. Har du inte plats med både cafébord och stolar, så finns det smarta bord att hänga på balkogens räcke, som kan fällas ut vid behov.

Att ha blommor och växter på balkongen gör det ofta mysigare. Om du inte har plats att ställa på golvet, använd balkonglådor eller sätt på väggarna!

Fler bra tips

För att göra det extra mysigt på din balkong, satsa gärna på att använda dig av textilier. Du kan ha en bra plastmatta på golvet, för att ta bort den ofta trista betongen. Sedan ha plädar, filtar, stolsdynor med mera. 

För att göra det extra mysigt på din balkong, satsa gärna på bra belysning. Det finns smarta ljusslingor som går på batteri, samt även solcellslampor. Sedan är det även mysigt att ha ljuslyktor med värmeljus. Men se till att inte lämna dem utan uppsikt bara.

Du kan därmed inreda din balkong, på bra sätt, även om du har en väldigt liten yta att röra dig med.

19 Nov 2021