Inreda med växter

Något jag gillar det är inredning av olika slag. Att man kan ta olika material och få in det i inredningen på ett bra sätt är spännande. Något som kom stort nu under 2018 var att inreda med växter på olika sätt. Nu är det inte ett par enstaka krukväxter här och där man talar om, utan lite mer avancerat! Sätta växter i ovanliga behållare är perfekt till exempel. Låta slingerväxter klättra uppför en snygg stege i trä eller plantera i gamla tekoppar. Sen är det snyggt att sätta växter tillsammans med annat, så att det bildar en snygg enhet ihop.

Snyggt med växter

En av de senaste trenderna är att det ska vara lite more is more filosofi när det kommer till växter. Att man ska fylla alla rum med en grönskande växtkraft. Förr gjorde man det på balkongen och uteplatserna, men nu har de tagits till att komma in i våra hem, detta att så att säga skapa ett eget Eden, ett grönskande paradis!

Det är inte fel att blanda växter och träd i olika storlekar, växtsätt, färger och bladformer. olika storlekar, växtsätt, färger och bladformer. Vill man få en lite mer tropisk känsla så kan man satsa på stora växter som har såna vaxartade blad i mörka gröna färger. Du kan gruppera växter på samma sätt som du skulle gjort med prydnassaker, eller ljuslyktor. De kan stå i klunga på golv, bord eller på andra ställen. 

Så ta in mer grönt i ditt hem!

 

6 Oct 2018