Inredning inför jul

Jag vet, det är bara början av november, men, jag älskar julen och längtar tills jag kan börja ta fram saker som har med denna högtid att göra. Fram till dess letar jag inredningsinspiration på nätet. Hittade en sida, lantliv.com, som har massa fint, du finner det på denna sida. Artiklen är från förra året, men mycket av det är fortfarande saker man kan ha detta året. När jag pyntar inför jul, så väntar jag alltid till första advent. Det är då och bara då man ska ta fram stakar och stjärnor tycker jag. Allt för många börjar så mycket tidigare. 

Sen kommer resten

Till första advent är det alltså adventsstakar, stjärnor, gardiner och dukar som åker fram här hemma. Sedan under december så kommer det fram lite då och då. En del drar fram allt första advent, andra väntar till den 23e att ta fram allt då. Jag gillar att få fram det pö om pö. En tomte då, en snögubbe där och så vidare.

Får hålla mig till tåls

Klart att det kliar i mina fingrar att börja för tidigt med ibland, men jag får vänta och hålla mig. Har dock planer på att snart köpa hem lite ny julbelysning och annat. Samt kanske komma igång med lite julpyssel. Det är något jag brukar göra varje år, pyssla fram saker att kunna ställa upp som en del av min inredning. Då får man personliga och unika saker!

2 Nov 2018