Lägga parkett eller kanske slipa?

Jag har ju redan innan i ett inlägg pratat om våra golv och att vi har renoverat och haft oss. Vi är inte klara än. Det tar ju tid med allt som ska göras och så ska man ju även ha pengar till det med. Vi har nu ett av våra rum som vi funderar på om vi ska lägga helt ny parkett på, eller om vi ska slipa det befintliga golvet som är där. Det är alltid svårt att avgöra vilket som blir bäst. Vi ska i alla fall inte göra något på egen hand i det rummet, med golven alltså, utan vi ska anlita ett golvproffs!

Varför inte lägga egen parkett?

Jag läste på nätet en hel del om detta med att lägga golv och det är flera som säger det att just parkett ska man vara försiktig med att lägga själv. Det är bättre att anlita en expert, så som dom som finns på Cityparkett.se som lägger parkett. Det blir helt enkelt bättre då!

Slipa golven?

Grejen är att våra golv i detta rum är ganska fina i grunden. Så det kanske är bättre att slipa golven än att lägga nytt. Golvslipning kan ju kanske vara lite billigare än att lägga ny parkett men ändå bli bra. Vi tänker oss att vi ska anlita just Cityparkett.se när det kommer till golvslipning med, då de även håller på med det och inte bara lägger nya golv. Vi har även en trappa vi funderar på att slipa om, så att den blir snyggare.

10 Nov 2017