Satsa på snygga persienner!

Har ju redan skrivit lite om just persienner, men det tål att sägas igen att det är en bra detalj till hemmet, dels för att stänga solen ute, dels för att stäna ute nyfikna blickar och dessutom kan de fungera som inredningsdetalj. Persienner tillhör de allra vanligaste solskyddet som de flesta använder sig av. Det finns så klart andra solskydd, som markiser, solskyddsfilm och annat. Men fördelen med persienner Stockholm är att de är enkla att hantera! Sedan går det att få väldigt snygga och moderna sådana med! Med rätt design i rätt miljö kan en persienn vara riktigt spännande. De går ju faktiskt att sätta på varje fönster, oavsett rum och du behöver inte vara enhetlig om du inte vill, utan välja material utfrån rummet.

Persienner i olika rum

Om du satsar på persienner Stockholm, så behöver det inte vara de standard i metall om du inte vill. Det finns snygga persienner i trä till exempel. Sådana kan vara riktigt snygga att sätta upp i badrummet till exempel.

I vissa fall kan man specialbeställa lameller till sina persienner, så att de kommer i ett visst mönster, det kan bli en annorlunda touch i vardagsrummet.

Persienner i sovrummet är något många har, men varför inte byta ut dammiga halv-vita persienner, mot lite mer spännade sorter? Kanske träfärgade spjälgardiner? Det är inte fel at även ha tjocka mörkläggningsgardiner i sovrummet.

Glöm dock inte att rengöra persiennerna med jämna mellanrum, särskilt de som sitter i köket, där det kommer mycket os och fett!

 

6 Feb 2018