Smarta inredningstips för 2021

Om du flyttar till ett nytt ställe, så är det inte fel att inreda rum för rum på ett bra sätt. Du har ju nu alla möjligheter att göra det då en tom bostad är som en tom målarduk. Du kan då fylla det med vad du vill. Bra artiklar om inredning hittar du på https://johannaikulla.se/, men även jag ska ge dig ett par bra tips!

Om det är så att du flyttar till ett boende som är större än det du flyttar från, så kan det vara att du känner att du har för lite saker så att det ska eka tomt. Men du kan använda dig av det du har, för att få till det på ett bra sätt ändå.

Använd dina saker

En smart sak att göra är att använda  böcker och gamla tidningar som inredningsdetaljer. Dedt går att fylla upp dina bokhyllor med dem, eller trava dem snyggt på en stol. Du kan även luta böcker med snyggt omslag och använda dem som tavlor. Även gamla möbler är bra som inredningsdetaljer. En snygg stol med en pläd på är snyggt i vardagsrummet. 

Om du har stora ytor och vill dämpa att det ekar, använd då tyg i alla dess former. Du kan nyttja gardiner, mattor, plädar, kuddar, med mera. Det är mysigt med en massa mattor på golven. 

I soffan är det inte fel att ha en massa kuddar och plädar, det är snyggt att se på samt mysigt att kura ner sig i på kvällarna då du ska se på tv. 

Tänk på belysningen

Belysningen är en mycket viktig del av din inredning, men köp inte en massa lampor bara för att de är snygga, de måste även ha en bra funktion och kunna användas på ett bra sätt. Du bör se till att ha minst 5 ljuskällr i ett enda rum, och då variera dem med olika varianter av belysning. Det är bra att ha både allmänljus, mysbelysing, arbetsljus och så vidare. 

Så fundera i rum efter rum vad du ska göra där och planera sedan din belysning utifrån detta, så att du köper rätt lampor.

20 Jan 2021