Vad gör vi med skräpet?

Det är mycket som händer här hemma hos oss. Vi håller på och renoverar just nu. Det blir stökigt och bökigt med hantverkare. Och mycket skräp blir det. Då behöver vi placera allt skräp någonstans medan vi funderar på var vi ska göra av allt. Vi kanske ska gå igenom det hela innan vi bestämmer oss för att slänga det eller spara. Jag lutar åt att slänga. Vi kommer att behöva en riktigt stor container för hela köket som rivits ut.

Hyr container för en kort tid

Jag tror att det är en bra idé att hyra en container. Jag har hört att det är det bästa när man har med massor med skräp att göra. En container tror jag inte vi har nytta av på gården, dessutom har vi inte råd att köpa en heller. Därför har jag tagit reda på vad det kostar och sett att hyra en container är bäst för oss. Man kan göra det på nätet; på www.hyracontainer.se kan man se var i ens område det finns containrar och vad det kostar.

Mycket skräp blir det

Jag önskar att vi kunde återvinna skräpet, men jag är rädd för att det inte går. Jag vet ingen som vill ha ett antikt kök. Jag önskar däremot att det fanns någon som skulle vilja ha och återvinna det, för det är i ett bra skick och väl bevarat. De flesta vill ha nya kök från ett småländskt företag. Det är mycket slit och släng mentalitet fortfarande inom inredning. Jag hoppas att återvinningstänket kommer i gång! Vi behöver det. Både vi och miljön vinner på det.

10 Jul 2017