Vi byter fönster

Vi passar också på att byta fönster när vi ändå håller på och renoverar hemma. Du ser våra fönster på bilden. Dags att byta fönster, eller hur? Som tur har vi hittat en bra fönstertillverkare som kan detta med fönster. De gör dem i både aluminium och trä, vilket är viktigt för oss. Träet är viktigt eftersom vårt hus är i trä, och ett gammalt sådant. Sedan har de integrerat aluminium så att inte träet släpper in fukt och vind.

Fönster är så viktiga

Hur våra fönster ser ut, är så viktigt, eftersom det är husets själ, ögon, eller vad man nu vill kalla dem. Fönster är något som man ser direkt när man tittar på ett hus. Det som är bra med de fönster som Westcoast Windows tillverkar är att de kan ta hänsyn till huset när de rekommenderar nya fönster åt oss. Vi får dem måttbeställda, så vi varken får för små eller för stora fönster. de måste passa in exakt för att det ska bli bra. Vi slipper göra om väggarna för att passa fönstren. De är underhållsfria också, på det sättet att vi inte behöver skrapa och måla om dem för att få ny färg på dem.

De kommer när som helst idag

Det är i dag de ska komma, och jag är så spänd på hur de ska förändra vårt hus. De har olika fönster som passar både moderna hus och gamla, som vårt hus. Själv älskar jag spröjsade fönster. De har den största charmen. Men det beror mycket på huset, om det passar med spröjsade fönster. Jag är glad att vi hittade ett hus med spröjsade fönster så att jag kan få det. För mig innebär spröjsade fönster hemma, eftersom jag är uppvuxen med det. Byt fönster du med! Lycka till!

15 Jul 2017